Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
Бибс може спречити оштрину одећу од бебе
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Sep 04, 2017Беба у оброку, окружена џепом, може учинити да се беба одећа чисти, а биб је ближе дијеловима тела бебе, често су материјали материјала о здрављу бебе и ефектима коже одлични, али тржиште је на материјалу веома компликовано, онда какав је материјал добар џеп?

Какав материјал је добар за џеп?

Материјал папира је веома важан. Због тога што ће бибица доћи у контакт са бебином главом и вратом и брадом кожом, ако текстура није добра, повредиће нежну кожу бебе. Опште тржиште је више газа, памук и жвака, погодна за различите периоде и различите прилике за кориштење бебе. Биб Момми је најбоље купити неку резерву.

Пластични материјали. Све више и више брендова почело је да уводи нове материјале, лисице, материјале за мекане материјале дизајниране да постану нова драги на тржишту данас. Биб Пластиц бибс су једноставни и издржљиви и лако се чисте. Може да ухвати бебу у храну када једе на тијелу, како би спречила прљаву бебу одјећу. И релативно меки, лагани, могу се склапати, лако се сакупљају и изводе за употребу.

Поред основних елемената материјала и величине, обрасци и боје су такође доста мамице када ће се одабир бибија размотрити за факторе. Светле боје, узорци за грудице не само да могу учинити маму, већ можете привући и пажњу бебе, допустити беби више воље да носи лисице. Биб Препоручује се да одаберете свијетлу, прљаве боје, бебу попут, али и лако се чисте. Светла боја је релативно лако прљава.

Одабир одговарајуће величине џепа, најважнија ствар је огрлица огрлице, огрлица еластичног утицаће на дијете дјетета, Биб превише чврсто ће учинити да ваша беба не може да дише, превише лабава неће бити врло добра анти- прљаво. Поред тога, треба видјети да је величина биб-а погодна за старост бебе, ако не можете покрити груди, није добар ефекат анти-обољења Ох

Пуполети укључују џепове, а дно џепа имају жљебове, које се користе за задржавање хране, како би се постигао ефекат спречавања прљавштине, а материјал је пластичан, може садржати течност храна. А лева рука и десна рука распоређени су на тело, Биб и десна рука тела имају мноштво округлих рупа, леви део тела је опремљен дугметом за подешавање, а доњи крај подешено дугме за подешавање Постоји опруга у отвору за отворе, кроз дугме за подешавање и округла рупа могу подесити еластично стање ручица како би се дјецу осјећало угодно, Биб се може подесити у складу с њиховом величином да би упознали децу. Комфор , и чишћење погодности, безбедности и здравствених карактеристика.

Како изабрати бебу за биб?

Материјал: дојка ће доћи у контакт са бебином главом и вратом и брадом кожом, тако да се тканина од коже препоручује меким тканинама на бази коже, као што је материјал од памучног газа, тканина од газе, деликатна и удобна упијајућа, топла и прозрачна , пухаст процес, мекан, без флуоресцентног средства, беба да се користи удобно и прикладно.

Величина: величина крагне од панталона, мајка је веома важан део селекције бибија, огрлица је превише лабава, не може да постигне мајкама потребан против прљавог ефекта. Огрлица превише чврста, Биб дојенчад је лако дисати.

Боја: избира боје папира, покушајте да избегнете превише светла; врло светле боје у боји су углавном подложне хемијском бојењу, беби бришући уста када је лако јести штетне супстанце.

Биб је бебине личне ствари, мајке нису невиђене!


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica