Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
Може ли беба бити опрана по паду?
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Apr 06, 2018

Најбоље је припремити пад у дјетињству, може изоловати урин, избјећи урин намочен у постељину, најмање 2 да се припреми, тако да можете замијенити. Нарочито у вечерњим часовима потребан је мат на тампон, чак и ако носи урин не мокро, такође је потребно матирати, за сваки случај, да се баби подлога може опрати?


Може ли се беба опрати бочицама?

Подлога није пелена, ни пелене, његова главна улога је изоловање урина, како би се осигурало да сљедећи душек или душеци нису натопљени у урину, а подлога мокра најбољу промјену одмах да би се осигурало да се беба задуши.


Подлога се може прањем, приликом чишћења подлоге, најбоље користити топлу воду за прање, не превише тврдо за испирање подлоге, само користите мало сапун, нежно га тресите.


Али када пад треба да се пере, не може се прање машина, иначе ће довести до деформације подлоге.


Ново купити натраг трепавица пре употребе, такође треба да се чисти, са сапуном или посебном детерџентом за прање беби лагано рубирајте, пожељно сунцем, игра улогу бактерија, али немојте дуго лагати.


Дизајн принцип одвајања подлоге

Општа подлога за двоспратни дизајн, површина је материјал за рукавице, доњи слој је лепак, ова цијена је релативно јефтина, али лоша апсорпција воде и није прозрачна. Беттер анти-пад за четвороспратни дизајн за површину, усисни слој, водоотпорни, доњи, водоотпорни слој који се користи ТПУ водоотпорна прозрачна мембрана, дизајн подлоге, у потпуности узима у обзир апсорпцију воде, водоотпоран, прозрачан, удобно и тако даље неколико главних захтева, беба је удобнија. Иако је четверослојни дизајн, који није дебео, прозрачан, водоотпоран је врло добар.


ТПУ


ТПУ пун назив Термопластични полиуретански еластомер (термопластични полиуретан), превазилази многе недостатке ПВЦ и ПУ коже, уз друге врсте термопластичне еластичности неупоредиве одличне перформансе, познате и као будући материјал. ТПУ водоотпорна прозрачна мембрана, нетоксична, високо водонепропусна прозрачна, антибактеријска пљуска, велика чврстоћа, добра жилавост, добра еластичност и мекоћу, перљива, отпорност на абразију, УВ отпорност (озон), временска способност (ниска нежна жилавост), анти-старење . Водонепропусни слој је направљен од ТПУ, који се базира на водоотпорности и прозрачности. Као што сви знамо, захтеви за хитну одећу су водоотпорни за дисање, а нека од одела такође се користи за ТПУ за потпуну водонепропусну производњу дишљивих производа.


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica