Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
Нонвовенс модни и еколошки прихватљиви, широко употребљени
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: May 25, 2017

Нонвовенс модни и еколошки прихватљиви, широко употребљени

Неткане тканине без географске ширине и дужине, кројење и шивање су врло згодне и лако се обликују светлост коју воле ентузијасти приручника.

14_编辑.jpg

Карактеристике Због тога што је тканина која не захтијева предење и ткање, влакна влакна или филаменте од текстила су оријентисани или насумично поравнати како би се формирала мрежна структура, а затим ојачана механичким, топлотним или хемијским методама

То није ткано једним нитом, нетканом тканином чвор заједно, већ влакном директно кроз физичку методу везивања заједно, тако да када добијете своју одјећу у лепљивом мјесту, наћи ћете, није коријен нитке. Неткани производи прелазе традиционални текстилни принцип и имају кратак проток процеса, брзина производње је брз, висок принос, ниска цена, широка употреба, сировине и још много тога.

Неткане тканине према саставу су полиестер, полипропилен, најлон, спандекс, акрил, итд .; Различити састојци ће бити врло различити неткани стил. Спунбонд тканина, обично се односи на полиестер спунбонд, полипропилен спунбонд; И ова два типа платна су веома близу, путем теста високе температуре за идентификацију.

Композиција Неткани производи су богати боје, светли и светли неткани материјали модерни и еколошки прихватљиви, широко коришћени, лепи и великодушни, неткани материјали и стилови су разноврсни и лагани, еколошки прихватљиви, рециклирани, међународно признати као заштита Земљиних Еколошки производи. Погодан је за пољопривредну филм, ципеле, кожу, душек, душек, декорацију, хемикалије, штампарију, аутомобил, грађевинске материјале, намештај и остале индустрије и одећу за одећу, одећа од необрађених тканина медицинска одјећа, маске, шешири, Столњаци, лепота, сауна, па чак и данашње модне торбе за поклоне, бутичне торбе, торбе за куповину, рекламне торбе и тако даље. Производи за заштиту животне средине, који се широко користе, приступачни.

Неткани материјали због свог изгледа као бисери, познати и као бисерна платна.

Неткани материјал је направљен од хемијских влакана и биљних влакана у влажној или сувој машини за производњу папира под условима воде или ваздуха као суспендујућег медија. Нонвовенс је нова генерација еколошких материјала, са јаким, водоотпорним, еколошки прихватљивим, нетканог тканина флексибилним, нетоксичним и без укуса и предности јефтиних. То је нова генерација еколошки прихватљивих материјала са водонепропусном, прозрачном, флексибилном, без сагоревања, нетоксичних не-иритантних, богатих боја и тако даље. Материјал, ако је постављен на отвореном природним разградњом најдужег животног века од само 90 дана, смештен у просторију у року од 8 година разлагања, спаљивао нетоксичан, без укуса и без било каквог материјала о западу, који не загађује животну средину, Тхе

Неткани материјал је неткано платно које се користи за директно кориштење полимерних чипова, нетканих тканина кратких влакана или филамента да пролази влакна кроз ваздух или механичке мреже, а затим кроз спунлаце, игле или топло ваљане арматуре и на крају након завршетка Формирање нетканих тканина. Уз меку, прозрачну и равну структуру нових производа од влакана, предност није производња остатака од влакана, тешка, издржљива, свиленкаста мекана, али и ојачани материјал, али и осећај памука, памука и памука у поређењу са неткано Врећица за тканине је лако обликовати, а цијена јефтиних.

Према производном процесу подељено је на:

1. Спунлацед неткана тканина: спунлаце процес је високотлачни фини водени млаз до једног или више слојева мрежа влакана, тако да се влакна повезују заједно, тако да се мрежа може ојачати одређеном снагом.

2. Неткано ткање везано за топлоту: неткана тканина са врућим везом се додаје у оптичкој мрежи или материјалу за ојачање врећастог лепка, нетканог тканина, а затим загреје грејањем и хлађењем у тканину.

3. Ваздух целулозе у неткњеве тканине: непробојне тканине које се постављају у ваздух могу се назвати и папир без прашине, суве тканине за суве папире. Употреба технологије која је постављена на ваздух ради отварања фибер влакна у дрвеној пулпи у једно влакно, а затим метод метода протока ваздуха да аглутинишу влакно у завесу, мрежну мрежу и потом потврди тканину.

4. Влажна неткана тканина: влажна неткана тканина се поставља у водени медијум од сировина од влакана отворених у једно влакно, док се мијешају различите влакнасте сировине, неткане тканине направљене од пулпе од пресованог влакна, висеће пулпе транспортоване у мрежу Механизам, влакна се поново постављају у тканину у влажном стању.

5. Спунбонд неткана тканина : Спунбонд неткана тканина је у полимеру екструдирана, истезање и стварање континуалне филаменте, филамента која се поставља у мрежу, оптичка мрежа, а затим кроз сопствено лепљење, термичка веза, везивање Или метода механичке ојачања, тако да се мрежа претвори у неткане материјале.

Додати: НО 113 Лианхонг Рд, град Иуанхуа, Хаининг, Зхејианг

Тел: + 86-573-87861767

Факс: + 86-573-87861763

Контакт1: Царол Хуанг

Мобилни: + 86-18657307340

Е-маил: икхмј@иктектиле.цом

Цонтацт2: Тим Цхен

Мобилни: + 86-18857387253

Е-маил: икцт@иктектиле.цом

Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica