Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
ПУ Гроунд Сервице Лифе Лонг
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Jul 20, 2017

ПУ Гроунд Сервице Лифе Лонг

У многим местима у животу је потребно користити мат, улазну веранду, улаз у кухињу, улаз у ВЦ и тако даље треба поставити мат, а при избору матрице, опћа породица ће бити на улазу у мату Ксуан Пу, Следећи мали компајлира неки ПУ мат садржај, за вашу референцу, тако да сви могу заиста разумјети ПУ мат.

Многа места у животу треба да користе мат, улазну трему, улаз у кухињу, улазни улаз ПУ Ундерпад и тако даље треба поставити мат, а при избору матрице , опћа породица ће бити на улазу у Ксуан Пу Мат, следећи мали компилирани неки ПУ мат садржај, за вашу референцу, тако да сви могу заиста разумјети ПУ мат.

Поље апликација ПУ Мат је веома широко. У аутомобилу је неклизајућа подлога за аутомобиле која се може поставити на било коју авиону аутомобила, може се придржавати таквих као што су мобилни телефон, кутија за цигарете, кутија ПУ Ундерпад кутије и друге ситне предмете и чистоћа ПУ материјала, његова адхезија ће бити Јачи. Пу материјал дуготрајан, може се користити за испирање прашине изнад може обновити оригиналну адсорпциону силу. Због својих високотемпературних карактеристика, постављено у аутомобил кроз излагање сунцу неће бити денатуризованог старења, неће издати отровне и штетне материје. У купатилу који је за купатило без скидања мат, због своје јаке отпорности на хабање, плус и других упијајућих материјала са снажном употребом, ПУ Ундерпад може смањити појаву пада купатила, повећати сигурност.

ПУ матице - купујте и користите

1, у куповини Пу Мат када је најбољи избор текстура стопала мекана дебљина танког јастука, мекана и танка неклизајућа јастучница због своје дуктилности и савијања, тако да је његов несметан учинак релативно добар. Насупрот томе, што је тврдо неклизајуће подлога, његова мекоћност и несметан учинак су такође релативно ослабљени.

2, у највећој могућој мјери одабрати без мириса и без укуса пу матс, неки са мирисом неклизајућих јастука су углавном произвођачи у процесу производње како би додали умјетне зачине. Због немогућности испитивања хемијске стабилности зачина, када се користи у аутомобилима, ПУ Ундерпад изложеност сунцу и ултраљубичасто зрачење могу ослободити неке токсичне и штетне супстанце, заједно са релативно затвореним окружењем возила, дуготрајна употреба може бити потенцијално опасна за човека здравље.

3, коришћење Пу мат у аутомобилу, прво треба да буде да обезбеди безбедност вожње под условима коришћења, да би се избегао аутомобил у несрећи изазваном падајућим предметима. ПУ Ундерпад И требало би да прођете кроз формалне канале за куповину, како бисте спријечили опасност од лошег квалитета производа.

4, у свакодневном животу могу се припремити два ПУ неклизајућа подлога, ротирајућа употреба, боље чишћење и завршна обрада.

Знамо да је велики део улога матека неклизајуће, па код куће у купатилу када је најбоље залијевање по земљи на комаду Пу мат, у случају да се купа склизне, обично не када се лако може прикупљати . Горе наведено је мали део ПУ свима о пуном садржају мат, надам се да сте видели помоћ!


Хаининг Ииканг Тектиле Цо, Лтд

Додати: НО 113 Лианхонг Рд, град Иуанхуа, Хаининг, Зхејианг

Тел: + 86-573-87861767

Факс: + 86-573-87861763

Контакт1: Царол Хуанг

Мобилни: + 86-18657307340

Е-маил: икхмј@иктектиле.цом

Цонтацт2: Тим Цхен

Мобилни: + 86-18857387253

Е-маил: икцт@иктектиле.цомProizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica