Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
ПУ мат може спречити клизање приликом купања
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Jun 27, 2017

ПУ мат може спречити клизање приликом купања

У многим местима у животу је потребно користити мат, улазну веранду, улаз у кухињу, улаз у ВЦ и тако даље треба поставити мат, а при избору матрице, опћа породица ће бити на улазу у мату Ксуан Пу, Следећи мали компајлира неки ПУ мат садржај, за вашу референцу, тако да сви могу заиста разумјети ПУ мат.

Поље апликација ПУ Мат је веома широко. У аутомобилу је неклизајућа подлога за аутомобиле, може се налепити на било ком авиону аутомобила, може се придржавати таквих као што су мобилни телефон, кутија за цигарете, кутија ПУ Ундерпад кутије и друге ситне предмете, и чистоћа материјала ПУ, његова адхезија ће бити Јачи. Пу материјал дуготрајан, може се користити за испирање прашине изнад може обновити оригиналну адсорпциону силу. Због својих високотемпературних карактеристика, постављено у аутомобил кроз излагање сунцу неће бити денатуризованог старења, неће издати отровне и штетне материје. ПУ подлога У купатилу која је за купатило која није клизна, због своје јаке отпорности на хабање, плус и других упијајућих материјала са јаком употребом, може смањити појаву судара купца, повећати сигурност.

ПУ матс -Буи и користите

1, у куповини Пу Мат када је најбољи избор текстура стопала мекана дебљина танке јастучнице, мекана и танка неклизајућа подлога због своје дуктилности и савијања, ПУ Ундерпад, тако да је његов несметан учинак релативно добар. Насупрот томе, што је тврдо неклизајуће подлога, његова мекоћност и несметан учинак су такође релативно ослабљени.

2, у највећој могућој мјери одабрати без мириса и без укуса пу матс, неки са мирисом неклизајућих јастука су углавном произвођачи у процесу производње како би додали умјетне зачине. Због немогућности испитивања хемијске стабилности зачина, када се користи у аутомобилима, изложеност сунчевом зрачењу и ултраљубичасто зрачење могу ослободити неке токсичне и штетне супстанце, заједно са релативно затвореним окружењем возила, дуготрајна употреба ПУ Ундерпад потенцијално је опасна за човека здравље.

3, коришћење Пу мат у аутомобилу, прво треба да буде да обезбеди безбедност вожње под условима коришћења, да би се избегао аутомобил у несрећи изазваном падајућим предметима. ПУ Ундерпад И требало би да прођете кроз формалне канале за куповину, како бисте спријечили опасност од лошег квалитета производа.

4, у свакодневном животу могу се припремити два ПУ неклизајућа подлога, ротирајућа употреба, боље чишћење и завршна обрада.

Знамо да је велики део улога не-клизања, тако код куће у купатилу када се најбоље залијевају по земљи на комаду Пу мат, у случају да се купа клизи, ПУ Ундерпад обично није када можете Лако се прикупљају. Горе наведено је мали део ПУ свима о пуном садржају мат, надам се да сте видели помоћ!

Хаининг Ииканг Тектиле Цо, Лтд

Додати: НО 113 Лианхонг Рд, град Иуанхуа, Хаининг, Зхејианг

Тел: + 86-573-87861767

Факс: + 86-573-87861763

Контакт1: Царол Хуанг

Мобилни: + 86-18657307340


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica