Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
ПУ Матс имају јак отпорност на хабање
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Aug 01, 2017


ПУ матице се широко користе. У аутомобилу је заштитна плочица за аутомобиле, може се причврстити на било који авион у аутомобилу, може се држати као што су мобилни телефони, пакети, кутије за наочаре и друге ситне предмете, а ПУ материјал, што је већа чистоћа, адхезија ће бити јачи. Дуготрајан материјал ПУ материјала, ПУ Ундерпад се може опрати водом како би се уклонила прашина изнад изворне силе адсорпције. Због својих високотемпературних карактеристика, постављено у аутомобилом изложеност сунцу неће дегенерирати старење, неће издати токсичне и опасне материје. ПУ подножје У купатилу, који је купатило, због своје јаке отпорности на хабање, заједно са другим упијајућим материјалима са јаком употребом, може смањити појаву несрећа у купатилу, повећати осећај сигурности.

Пу матс - купити и користити

1, при избору ПУ матс када је најбољи избор мекане стопе стопе, ПУ Ундерпад меки танки мат због своје дуктилности и савијања добро, тако да је његова анти-скид перформансе релативно добра. Напротив, чврсти нетрговински мат његове мекоће је лош, ПУ Ундерпад без клизања перформансе је релативно ослабљен.

2, покусајте да изаберете ПУ матице без мириса и без укуса, неке са мирисом неклизајућих подлога су углавном произвођачи у обради производног процеса како би додали вештачке зачине. ПУ Ундерпад Због немогућности испитивања хемијске стабилности мириса, када се користи у аутомобилима, излагање сунчевим зрачењима и ултраљубичастом зрачењу може ослободити неке токсичне и опасне супстанце, ПУ Ундерпад заједно са релативно затвореним унутрашњим окружењем, што може бити потенцијално опасно људско здравље.

3, у аутомобилу за коришћење ПУ матица, прво треба да буде да обезбеди безбедност вожње под условима коришћења, да би се избегли предмети аутомобила који доводе до несрећа. ПУ Ундерпад И требало би да буде кроз формалне канале за куповину, како би се спријечило штетност инфериорних производа.

4, у свакодневном животу може се припремити два ПУ анти-скид блатобрана, узети се за кориштење, боље завршити чишћење.

Знамо да је улога великог дела матице неклизајућа, тако да када се купате код куће, најбоље туширање испод тла прекривено пу мат, како би се спречило купање кад је клизав, обично када га је лако затворити уп.


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica