Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
Материјал папира је веома важан
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Aug 01, 2017

Беба у оброку, окружена џепом, може учинити да се беба одећа чисти, а биб је ближе дијеловима тела бебе, често су материјали материјала о здрављу бебе и ефектима коже одлични, али тржиште је на материјалу веома компликовано, онда какав је материјал добар џеп?

Какав материјал је добар за џеп?

Материјал папира је веома важан. Биб Да ли ће биб са контактом са бебином главом, вратом и брадом кожом, ако текстура није добра, повредиће нежну кожу бебе. Опште тржиште је више газа, памук и жвака, погодна за различите периоде и различите прилике за кориштење бебе. Мамица је најбоље да купи нешто.

Пластични материјали. Биб више и више брендова почело је да уводи нове материјале, лисице, мекане материјале, дизајниране да постану нова драга тренутног тржишта. Пластичне плишане су лагане и издржљиве и лако се чисте. Може да ухвати бебу у храну када једе на тијелу, како би спречила прљаву бебу одјећу. И релативно меки, лагани, могу се склапати, лако се сакупљају и изводе за употребу.

Осим основних елемената материјала и величине, узорци и боје су пуно мамице када ће селекција бибица размотрити факторе. Светле боје, лиснате лисице, не само да могу учинити маму, већ можете привући и пажњу бебе, допустите беби више воље да носи лисице. Препоручује се да се изабере свијетла, прљава боја, беба попут, али и лако се чисти. Светла боја је релативно лако прљава.

Одабир одговарајуће величине џепа, најважнија ствар је огрлица огрлице, огрлица еластичне ће утицати на дијете дјетета, сувише чврста ће учинити да ваша беба не може да дише, Биб превише лабави неће бити врло добар анти- прљаво. Поред тога, треба видјети да је величина биб-а погодна за старост бебе, ако не можете покрити груди, није добар ефекат анти-обољења Ох

Коришћење џепа у фазама

Један, 0 ~ 2 мјесеца газе од газе. Ова фаза бебе се веома лако може десити назад у млеко, често се испливају пуни врат, Биб, ако није окружен џепом, вероватно ће изазвати екцем влажности. Пропустљивост прозора за капу газе је боља, тако да је потреба често да се око џепа џепа беба, материјала газећег материјала више одговара, а није лако покрити екцем.

Друго, од 2 до 4 месеца памучног лима. Овога пута или да би се прозрачио, Биб, али се не враћа у млеко, онда можете користити памук и памук као изглед чаробњака, предиван узорак, него бијеле газе која је привлачнија за бебе.

Три, 4 до 6 месеци водоотпорни чланак. Овога пута, јер је беба додала додатак исхрани, нарочито блато од јабука и слично, приликом једења врло лако прљаву одјећу, Биб сок је такођер врло тешко опрати. Дакле, сигурно користите водоотпорне, најбоље је бити прљав.

Четири, 6-12 месеци од мекане гуме. Беба све више и више једе комплементарне могућности и полако ће седети и јести. Можете почети да користите гумену меку гуму, чишћење удобно, али и погодније за јело потребе за бебом.

5, водонепропусни грудњак према различитим тканинама, Биб, али и пуно врста, најчешћи или силиконски водоотпорни пуж. Овај биб је у складу са екологијом дизајна, погодна за седење бебе може да једе, меку копчу врату, тако да беба буде удобнија. Дубоки лукови могу одрезати бебу не могу послати уста или испљунути храну. Лак за чишћење и чак се може ставити у чишћење посуђа, Биб за оне који морају да раде заузетим родитељима су врло практични.


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica