Haining Yikang tekstila Co., Ltd
Specijalizovani za Pvc paneli za domaće i reklama

Telefon: [[Telefon]]

Dom > Novosti > Sadržaj
Какву врсту материјала би требало изабрати за старије подлоге
Haining Yikang tekstila Co., Ltd | Updated: Feb 24, 2018

Пад не користе само деца и мала деца, већ се користи од многих старијих људи. Тренутно је тржиште подијељено на неколико различитих материјала, чисти памучни материјал, памучни материјал конопље, фланел материјал, ту је бамбусово влакно, недавно нови производ Бо Руи сто чамац · е-одвојен пад користи напредне композитне материјале. Хајде да укратко упознамо какву врсту материјала старац користи да бира од подлоге.


Главне предности памучног материјала конопље је стабилна величина, мала скупљање, са равним, једноставним преклапањем, лако се пере, брзо сушење. Памук се пуно беба користи у материјалу, његова главна карактеристика је добра хигроскопност, топли памук до отпорности на алкалије је већи, кожа бебе није стимулисана, већина је већина тканине која се може одабрати, али оваква врста тканине лако се боре, а боре се након теже глатке. Једноставно је смањити, након специјалне обраде или третмана воде са изузетком лагане деформације, лако лепљиве косе, тешко је потпуно очистити. Фланелско лице има потпун слој фино чисте покривене, не показује текстуру, мекани и глатки осећај, кост на телу од Мелтона благо тањи. После смањивања, подизања и завршне обраде, осећај нежна, нежна површина нежна. Али антибактеријски секс је слабији од бамбусових влакана. Бамбоо влакно је пето по величини природно влакно након памука, конопље, вуне и свиле, бамбусово влакно има добру зрачну пропустљивост, тренутну апсорпцију воде, јаку отпорност на хабање и добра својства бојења, а такође има и природне антибактеријске, антибактеријске, мите, деодоранте и анти- ултраљубичаста функција. Ако старије особе користе ове неколико материјала, није лако очистити подлогу, и све док је мокар након потребе за чишћавањем одмах, тако релативно гледано, породица треба да буде опремљена са неколико засебних подлога.Пад напредног композитног материјала. Његова главна предност је што је водоотпорни ефекат добар, прозрачан, ау исто време, како би се олакшала употреба овог одељка, може се користити двострана страна, страна је релативно глатка ако се може употребити мала количина цурења урина на тампон ручник се обрише након дезинфекције. Једна страна је бочна страна, овај топли ефекат је бољи, препоручује се зимска употреба. Истовремено и високе температуре, може се прање машина.


Proizvoda
Kontaktirajte nas

Haining Yikang tekstila Co., Ltd

Telefon: +86-573-87861767

Mobilni telefon: +86-18657307340

Faks: +86-573-87861763

Email: ykhmj@yktextile.com

Adresa: NO.113 Lianhong Rd, Yuanhua grad, Haining, Dћuћang

ZIP: 314416

Zemlja/Region: Kina (kopno)

Pokrajina/država: Zhejiang

Grad: Haining

View Our Events Calendar

2018

Redstarv

© 2017 | PRIVACY POLICY

Online Support

Telefon:+86-573-87861767

E-pošta:ykhmj@yktextile.com

Get in Touch
Dom | o nama | Proizvoda | Novosti | Izložba | Kontaktirajte nas | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica